Augmenten les vendes per internet dels comerços

Des que va començar el confinament els comerços s’han reinventat. Són molts els consumidors que han canviat d’hàbits per evitar sortir al carrer i ara fan comandes a través d’internet, tant sigui per rebre-les a casa o passar-les a buscar amb el cotxe sense entrar al supermercat.

Els supermercats i els centres comercials continuen treballant sense descans per garantir els productes de primera necessitat. Però davant de les recomanacions de no sortir de casa els comerços han multiplicat per més deu el volum de vendes per internet.

A causa de l’alta demanada, alguns supermercats gestionen les comandes online donant dia i hora per als lliuraments a casa, fins i tot alguns establiments poden trigar més de cinc dies.

Un altre servei que també està disponible i s’ha incrementat notablement és el servei Click and Drive que permet recollir les compres fetes pel web al supermercat sense baixar del cotxe.

Davant d’aquesta situació els comerços també han començat a valorar en petita escala com pot afectar aquesta situació en el futur i si aquesta modalitat de vendes canviarà la manera de comprar d’una part de la societat. Per això valoren reforçar-la després de la crisi si cal.

Deixa el teu comentari