Com el kefir pot ajudar a prevenir el Coronavirus?

Els probiòtics representen una ajuda considerable per al sistema immunològic. Així que tingues en compte que els aliments fermentats, com ara el kefir, són perfectes per enfortir la microbiota.
El quefir és un aliment que ajuda a l’organisme a mantenir-se fort. Per tant, durant l’etapa del brot del Covid-19 el podem incloure a la nostra alimentació, per tal d’ajudar a prevenir el Coronavirus.

Quin tipus de quefir cal consumir per prevenir el Coronavirus?

Tant el kefir de llet com el kefir d’aigua i el de kombucha tenen la mateixa quantitat i la mateixa tipologia de microorganismes probiòtics, de manera que prendre’n un o l’altre és indistint. Tot dependrà dels gustos de cadascú!

On trobar kefir a Andorra?

A Queviures Liana tenen diferents tipus de quefir: aigua, llet i kombucha. Si en vols saber les diferències i característiques, pots llegir alguns dels seus posts al blog sobre el tema:

Sabent que el kefir és un aliment tan sa i important per ajudar a l’organisme, pot ser beneficiós per fer front a l’epidèmia actual de Coronavirus.
Si en vols més informació*, pots posar-te en contacte amb Queviures Liana, la botiga bio amb més tradició d’Escaldes-Engordany, trucant al (+376) 821475.
A més, recorda que durant els dies del #quedatacasa també fan servei a domicili a Andorra, per tal d’evitar que et desplacis i hagis de sortir de casa. Així que, a més del quefir, et poden fer arribar a la porta de casa tota mena de productes alimentaris o de primera necessitat!

*Consulta més informació sobre el kefir abans de consumir-lo

Deixa el teu comentari